Aquaman: Další protivník pro nejlepšího plavce od DC. Zahraje si ho frajer z Watchmenů

O kom je řeč?

Jedním z několika chystaných komiksových filmů inspirovaných postavami od DC Comics je i Aquaman. Toho ztvární sympaťák Jason Momoa, ale samozřejmě komiksový film potřebuje nejen skvělého hrdinu, ale také výtečného záporáka.

Aquaman ho má, není asi šokem, že se proti němu postaví Black Manta. Ale nebude jediný. Ve filmu jich uvidíme víc a bude mezi nimi i Orm Marius alias Ocean Master.

Zdroj: Nerdcoremovement
V komiksu jde o nevlastního bratra Aquamana. Poprvé se objevil už v roce 1966 a od té doby zatápí svému bratrovi, jak jen může.

Stejně jako Aquaman, i Orm je nadlidsky silný, odolný, mrštný, kromě toho ovládá magii a má k dispozici trojzubec, s jehož pomocí poroučí bouřím. Jinak řečeno, jde o někoho, koho nechcete naštvat.

Bylo naznačeno, že vztah Aquamana a Ocean Mastera bude podobný jako v případě sourozenecké dvojice Thor (Chris Hemsworth) a Loki (Tom Hiddleston) z konkurenčního marvelovského univerza.

Ocean Master už také našel svého představitele a je to někdo, komu nejsou komiksové filmy vůbec cizí. Řeč je o Patricku Wilsonovi, který si zahrál ve Watchmen (2009) a jeho hlas bylo možné zaslechnout v Superman vs Batman: Úsvit spravedlnosti (2016).

Na Aquamana si ještě chvíli počkáme, premiéru má naplánovanou na 5. října 2018. Předtím ho ale uvidíme v prvním dílu Justice League, konkrétně 16.11. příštího roku.

Co říkáte na obsazení Patricka?

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat