Hra o trůny: Sansa Stark má zálusk na Železný trůn

Tahle postava začíná být zajímavější a zajímavější.

V předchozích řadách jsme byli u Sansy Stark (Sophie Turner) zvyklí hlavně na to, že byla dívkou v nesnázích. Ale v poslední době začala vystrkovat drápky a ukázala, že není jen pěknou tvářičkou.  A jak to tak vypadá, nehodlá sedět v koutě ani v sedmé sérii:

"Na konci řady Sansa poznala opojnost moci - a je to poprvé, co to zažila, opravdu. Má pocit, že si to zaslouží, protože toho udělala tolik pro Jona a Sever, takže když zachránila situaci a nedostalo se jí za to uznání, bylo to jako by poznala opojnost moci a hned nato o to bylo připravena. Byla připravena o respekt, o kterém měla pocit, že si ho opravdu zaslouží. Snažila se dát radu Jonovi a snažila se být spolupracujícím vůdcem, ale je to složité, když jde o patriarchát a také sexismus. Bylo by to v případě Jona skutečné zlepšení, pokud by poslouchal a udělal, co říká. Takže vyhledala Malíčka a řekla, že měl pravdu. Možná, že obrázek mě na trůně a tebe po mém boku nebyl až tak špatný."

V šesté sérii nám bylo naznačeno, že Sansa by se mohla dostat do sporu s Jonem (Kit Harington) a podle slov její představitelky se zdá, že by jejich neshody mohly eskalovat. Je pravda, že Sansa zachránila spoustě lidí řiť a smetanu slízl především Jon, ale bylo by pro oba lepší, pokud by zapomněli na malicherné spory a soustředili se na skutečné nepřátele v podobě Eurona Greyjoye (Pilou Asbæk) a Cersei Lannister (Lena Headey).

SOUVISEJÍCÍ: FOTOGRAFIE Z NATÁČENÍ SEDMÉ ŘADY ODHALUJÍ VELKÝ SPOILER

Nová série Game of Thrones se objeví až v létě. Myslíte, že se Sansa postaví proti Jonovi?

Zdroj: Vulture
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat