Jennifer Lawrence si chce znovu zahrát Mystique. Jenže ne v X-Menech, ale ve Strážích galaxie

Zajímavý nápad.

Jennifer Lawrence už několik let ztvárňuje mutantku Mystique v sérii X-Men a dokonce se určitou dobu spekulovalo o tom, že by měla "nahradit" Wolverina (Hugh Jackman) jako hlavní tvář těchto komiksových filmů. Ovšem, zatím není jasné, kdy se dalšího filmu X-Men dočkáme, takže těžko říct, jak to s Mystique bude (sama herečka prohlásila, že X-Men: Apocalypse bude jejím posledním)

Pokud ale jde o její představitelku Jennifer Lawrence, ta by rozhodně kývla na nabídku znovu trávit hodiny a hodiny v maskérně, aby se z ní stala bojovná Mystique. Je tu ale jeden háček, raději by se objevil ve druhém dílu Guardians of the Galaxy, než aby se promenádovala v X-Menech.

Prozradila to během rozhovoru s Chrisem Prattem, který ve Strážcích galaxie ztvárňuje Star-Lorda:

"Byla bych z toho nadšená. Raději bych asi udělala tohle, než další film X-Men. Už nebudu Mystique ve filmech X-Men, ale milovala bych být Mystique v Guardians of the Galaxy. Zajímalo by mě, zda bych to mohla udělat." 

Samozřejmě, šance na to, že k tomu dojde, moc velké nejsou. Jistě, X-Meni i Strážci galaxie spadají v komiksovém světě spadají pod Marvel, ale ve filmovém vlastní na X-Meny práva FOX a na Guardians of the Galaxy Marvel.

Ano, to nemusí být nepřekonatelná překážka (viz Spider-Man v Captain America: Občanská válka), ale je tu další problém a to, že druzí Strážci už jsou dotočeni a do kin dorazí 5. května příštího roku.

Je tu možnost, že by se rychle dodělala jedna scéna, ve které by se objevila Mystique, ale silně o tom pochybuji. I když by to bylo fajn.


Zdroj: MTV
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat