Justice League: Fotka z chystaného komiksového filmu. A Flash bude pěkná osina v zadku

Malá ochutnávka z očekávané hitovky.

Komiksové týmovky jsou aktuálně hodně v módě, fandové jednoduše učurávají blahem, když se jejich oblíbení hrdinové a záporáci sejdou v jednou filmu. A je jasné, že v případě Justice League si "cvrkne" do kalhot hromada lidí.

První díl se Justice League si budeme moci užít od 16. listopadu příštího roku, ale už teď je tu malá ochutnávka v podobě fotografie části týmu.



Vidět na ní můžete také Flashe (Ezra Miller). Ten je pro nás zatím velkým otazníkem. Známe jeho verzi z obrazovek, ale filmovou ne. Jak si vlastně bude nejrychlejší muž světa rozumět se zbytkem týmu? To osvětlil sám Miller pro server EW (který zveřejnil i zmíněnou fotografii):

"Flash je Ringo Starr. Každého otravuje, ale nemá s nikým konkrétní spor. Strýček Fish Curry (Aquaman) je velmi nevrlý. Táta (Batman) začne být také nevrlý. (Prožil dlouhý život, kdy bojoval proti zločinu). Wonder Woman je velmi ohleduplná, takže přestože i ona začne být otrávená Flashem, je stále velmi soucitná."

Bude to prostě rebel a prudič. Ale to k Flashovi tak trochu patří. Snad to ale nebude přehnané a nepoleze na nervy i publiku.

Těšíte se na Justice League?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat