Komiksové střípky: Na seriál Inhumans dohlédne tvůrce Dextera. A která postava z Agentů S.H.I.E.L.D. dostane vlastní seriál?

Tentokrát hlavně o Marvelu.

Ještě předtím, než do kin dorazí film Inhumans se dočkáme  seriálové podoby. Ta mimochodem nejdříve odstartuje v kinech IMAX a poté se přesune na obrazovky. A už je také jasné, kdo bude na seriál dohlížet v roli showrunnera.

Bude jím Scott Buck, který v současné době pracuje na jiném komiksovém seriálu pro Netflix a to Iron Fist. Jeho profesní životopis je ale mnohem bohatší, produkoval například krvavou sérii Dexter.

Jak už bylo zmíněno, Inhumans se objeví nejdříve v kinech, kde budou promítnuty první dvě epizody a pak se bude pokračovat v televizi. ABC rovnou objednala osmidílnou první řadu, jejíž start je naplánován na září příštího roku.

Jen pro upřesnění, Inhumans nebudou spin-offem k Agents of S.H.I.E.L.D., ale není třeba smutnit, jedna z Inhumans vystupující v Agentech se dočká vlastní digitální minisérie, která bude dostupná na stránkách stanice ABC.

Konkrétně je řeč o Eleně Rodriguez známé jako Yo-Yo (Natalia Cordova-Buckley). Právě ona bude hlavní hrdinou šestidílného seriálu, který odstartuje už 13. prosince.

Zasazen bude těsně před začátek čtvrté řady Agentů a příběh se bude točit kolem Sokovijské úmluvy, kterou znáte z Captain America: Občanská válka (2016) a jde o dokument vyžadující registraci lidí s unikátními schopnostmi.

Každá epizoda bude dlouhá tři až šest minut a podle všeho budou uvolňovány postupně a ne v jednu chvíli. Jméno minisérie zní Agents of S.H.I.E.L.D.: Slingshot.

Která postava z Agentů by si podle vás zasloužila vlastní seriál?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat