Překvapení, spin-off k Jak jsem poznal vaši matku zřejmě vznikne

A to byl u ledu od roku 2014.

Když v roce 2014 skončil kultovní sitcom How I Met Your Mother, začalo CBS pracovat na spin-offu nazvaném How I Met Your Dad. Dokonce se už vědělo, kdo ztvární hlavní role a vznikla i pilotní epizoda. Ale bez ohledu na to, že se přípravy rozběhly na plné obrátky, stanice se nakonec rozhodla, že seriálu nedá zelenou.

Jenže teď to vypadá, že je všemu jinak, podle všeho seriál nakonec vznikne, byť s jednou drobnou úpravou, nebude se jmenovat How I Met Your Dad, ale How I Met Your Father. Respektive těch úprav bude víc, předpokládá se, že námět zůstane podobný, ale zřejmě se budou hledat noví herci.

Dobrou zprávou je, že scénář zajistí zkušení tvůrci Elizabert Berger a Isaac Aptaker, kteří aktuálně pracují na ceněné hitovce This Is Us. Na produkci se pak budou podílet Craig Thomas a Carter Bays, tedy tvůrci Jak jsem poznal vaši matku. A proslýchá se, že právě oni dva jsou důvodem, proč před dvěma roky nevznikl spin-off. Nebyli prý ochotní předělat pilotní epizodu, pokud CBS neposvětí celou první řadu.

CBS ale očividně nesouhlasilo, takže pánové zkusili štěstí u jiných televizí, ale žádná neprojevila zájem. A ani teď není jasné, na které stanici seriál uvidíme. Je otázkou, jaký bude ze strany televizí zájem dva roky po konci How I Met Your Mother.

Stáli byste o spin-off?

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat