Seriálová novinka This Is Us je větším hitem, než se čekalo

Sledovanost je vynikající.

Seriál This Is Us (recenze) je jednou z novinek, kterou letos nabídla stanice NBC. A televize se může radovat. Nejen, že se seriál líbí kritikům, ale sledovanost je vynikající. A řekněme si to upřímně, podobný hit NBC potřebovalo jako sůl.

A teď se zástupci stanice mohou radovat ještě víc, protože se This Is Us podařilo něco nečekaného. Ve sledovanosti porazilo i velehit konkurenčního FOXu nazvaný Empire.

Bavíme se tu o sledovanosti během premiéry plus v následujících třech dnech. This Is Us se chlubí ratingem 4,2 v cílové skupině 18 - 49 let, což je o dvě desetiny lepší, než v případě Empire.

Rating udává procento ze všech domácností s televizním přijímačem (bez ohledu na to, zda je zapnutý nebo ne), které sledovaly daný pořad.

Kromě toho je This Is Us je jednou z mála nových sérií, u které nedochází k výraznému úbytku diváků. Premiéru si pustilo 10,07 milionu lidí, poté se sledovanost pohybovala mezi 8,48 až 9,71 miliony lidí a zatím poslední devátou epizodu zhlédlo dokonce 10,53 milionů diváků, což je pro seriál zatím nejlepší výsledek.

Znáte This Is Us?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat