Star Trek: Discovery: Proč se Bryan Fuller "vykašlal" na sci-fi seriál?

Vysvětlil to sám šikovný tvůrce.

Před nějakou dobou jsme se dozvěděli nemilou zprávu a to, že Bryan Fuller (Hannibal) nedohlédne na chystaný další přírůstek do rodiny Star Trek s podtitulem Discovery. Bylo ale řečeno, že sice nebude showrunner, ovšem dál se bude v určité míře na projektu podílet. Před pár dny ale bylo oznámeno, že nakonec ani k tomu nedojde. Proč? To vysvětlil Sám Fuller:

"Nakonec, s ohledem na mé jiné závazky, nemůžu v případě Star Treku udělat to, co CBS potřebuje v čase, který potřebuje. Mám pocit, že je pro mě nejlepší soustředit se na American Gods a ujistit, že to bude tak elegantní a sofistikované, jak jen toho budu schopný. Nepodílím se na produkci nebo postprodukci, takže jim můžu dát materiál, který jsem jim dal a doufat, že jim to pomůže. Jsem zvědavý na to, až uvidím, co s tím udělají."

Seriál to vůbec nemá snadné. Původně bylo v plánu, že se objeví už v lednu příštího roku, nakonec to ale bude až v květnu. Zatím známe jen tři členy obsazení a to Michelle Yeoh (kapitánka Georgiou), Doug Jones (poručík Saru, který bude pocházet z nově představené mimozemské rasy) a Anthony Rapp (poručík Stamets, astromykolog).

V případě Star Trek: Discovery se CBS rozhodlo pro odvážný krok a bude seriál nabízet skrze svou streamovací službu.

Zdroj: CBS
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat