Suicide Squad: Proč pobíhal Jai Courtney po place nahý? A jaké odpornosti posílal Jared Leto Willu Smithovi?

 Na natáčení nuda rozhodně nebyla

Jak to tak vypadá, natáčení komiksového filmu Sebevražedný oddíl bylo hodně divoké. Nejen, že Jared Leto si hodně nechutným způsobem utahoval z Willa Smitha (posílal mu použité kondomy a anální kuličky) a také vyšlo najevo, že štáb měl šanci vidět na place nahatého Jaie Courtneyho.

A proč? Jednoduše proto, že si chtěl vystřelit z režiséra filmu Davida Ayera a tak ho začal pronásledoval v rouše Adamově. V pořadu Conan k tomu herec dodal:

"Pokud točíte velký film, zabere spoustu času dokončit určité věci, takže relaxujete a on se prostě nečekaně objevil. Přišel jednoho dne do mého přívěsu a já na sobě neměl žádné oblečení. Jsem si jistý, že pro to byl rozumný důvod... Podívejte, já jsem impulzivní chlapík. Takže jsem se za ním rozběhl. Jay Hernandez, který hraje ve filmu Diabla, slyšel jsem ho, jak za mnou říká, ´Na něj, chlape.´ A vy takové věci musíte poslechnout. A tak se stalo."

Tak to je jiná, to je naprosto pochopitelný důvod, co? Ale dovedu si představit, že hercovy kolegyně si asi nestěžovaly, když se kolem nich proháněl Jai bez spoďárů.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat