Thor: Ragnarok - Film bude silně propojen s oblíbeným komiksem o Hulkovi

Jak?

Všichni (nebo minimálně 99,7 %) komiksoví fandové se určitě těší na třetí film ze série Thor. Důvodů je samozřejmě několik, ale jedním z těch hlavní je fakt, že ve filmu bude hrát výraznou roli Hulk (Mark Ruffalo). Jeho zvláštní vztah s Thorem (Chris Hemsworth) skvěle funguje už od prvních Avengers (2012) a nepochybuji o tom, že pobaví i v Thor: Ragnarok.

A je tu další dobrá zpráva, která se týká právě Hulka. Jednou z nejoblíbenějších komiksových zápletek, které se věnují tomuto vzteklému zelenáči, je Planet Hulk. V té hraje výraznou roli planeta Sakaar a jak to vypadá, dočkáme se jí i v Thor: Ragnarok.

Prohlásil to režisér filmu ta Taika Waititi:

"Sakaar byla prostě šílená, vzdálená, futuristická planeta, která byla největší změnou pro film a naše postavy. 

Sakaar je planetou, na které ztroskotá Hulk poté, co je vykázán ze Země, protože některým přijde příliš nebezpečný. Nejde o zrovna pohostinné místo a navíc mu pevnou rukou vládne Red King, který donutí Hulka bojovat v gladiátorské aréně.

Není jasné, jak přesně bude Sakaar zakomponován do děje třetího Thora, ale jisté je, že bude mít velký význam.

Pokud se Sakaar chcete seznámit ještě před premiérou Thor: Ragnarok, která je naplánována na 26. října 2017, tak doporučuji povedený animáč Hulk na neznámé planetě z roku 2010.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat