Westworld: Druhá řada se ponese ve jménu chaosu, slibuje tvůrce

První je za námi a byla skvělá.

Včera byl odvysílán poslední díl první série výtečné sci-fi podívané Westworld. A na další si bohužel budeme muset počkat až do roku 2018 a to prý z důvodu náročnosti produkce. Ale už teď tvůrci vědí, jakým směrem se bude nová série ubírat. To prozradil Jonathan Nolan:

"Pokud byla první série definována kontrolou, druhá řada je definována chaosem. Moment, kdy jsme měli porozumět Fordovi, byl plánován celou dobu. Ford rozběhl něco, o čem si myslí, že je plánem. Smyslem tohoto plánu je něco, co prozkoumáme ve druhé řadě. Co jsou jeho záměry: nechají Dolores a ostatní androidy uniknout? Nebo snad chtějí dát lidským návštěvníkům lekci?"

Výkonný producent J.J. Abrams k tomu dodává: "Co se stane během úsvitu vědomí? Co se stane, kde se skutečně začnete probouzet?" 

Ozvala se i spolutvůrkyně seriálu Lisa Joy: "Je to vědomí? Je to program? Je to sebeuvědomění?"

Ať už je to cokoliv, jedno je jisté, na to robotické obyvatele parku už je toho moc. To naznačila Evan Rachel Wood (Dolores):

"Pokud je Dolores nejstarší, je dívkou, která prožila tři životní cykly plné bolesti a traumat. Myslím si, že je tu hranice toho, co můžete vydržet, ať už jste člověk nebo ne." 

Určitě nejsem sám, kdo se těší na to, jakým směrem se bude seriál dál vyvíjet. První řada byla vynikající, tak doufejme, že ta druhá nezklame.

Jak se vám líbila první série Westworldu?

Zdroj: IGN

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat