Zemřelo víc postav ve Hře o trůny nebo v Živých mrtvých?

Který seriál je drsnější?

Zřejmě se shodneme na tom, že Game of Thrones a The Walking Dead aktuálně patří k nejpopulárnějším seriálům. A také k nejkrvavějším. V obou projektech je smrt na denním pořádku. A možná vás už napadla otázka, ve které sérii se více umírá. Naštěstí to nebudete muset počítat, udělal to za vás člověk, který vystupuje pod přezdívkou nachorykaart. A ten došel k zajímavému výsledku.

Nebudu to protahovat, v celkovém součtu mrtvých vítězí Živí mrtví. V nich podle nachorykaart skonalo už 1 216 postavy, zatímco Hra o trůny má na kontě 704 úmrtí.

The Walking Dead má výhodu v jedné řadě navíc a také hodně pomáhají Chodci, kteří v seriálu umírají jako na běžícím páse.

Pokud ale výsledky "očistíme" o nemrtvé, tak je na tom lépe (pokud je v této souvislosti možné použít tohle slovo) Hra o trůny.

V případě postav "na pozadí" jich v Game of Thrones zemřelo 546, zatímco v The Walking Dead jen 161. Když dojde řeč na hlavní postavy, opět boduje Hra o trůny. V té skončilo "pod drnem" 19 hlavních postav, v Živých mrtvých 13. Jestliže se budeme bavit o vedlejších charakterech, znovu vítězí Game of Thrones s 44 úmrtími, The Walking Dead jich má o 9 méně.

Jedinou kategorií, ve které mají Živí mrtví navrch, jsou tedy úmrtí "nelidských" postav. V The Walking Dead jich zemřelo 1 007, v Game of Thrones 95.

A nakonec nezbývá než zatleskat danému člověku, protože určitě stálo hodně času a energie dát dohromady tyto údaje.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat