Živí mrtví: Co čekat od letošního posledního dílu? Plus ukázka z něj jako nášup

Představitel Eugena naznačil, co čekat v letošním finále.

Tento rok uvidíme už jen jednu epizodu The Walking Dead a je tak docela překvapením, že se tvůrci a herci nesnaží diváky přesvědčit, že to bude něco extra. Obvykle to mají ve zvyku. Navíc, sledovanost klesá a ne málo, takže by se dalo čekat, že to filmaři pořádně rozbalí a začnou slibovat hory doly. Zatím se ale docela krotí. Ale přece jen se objevil někdo, kdo naznačuje, že se chytají zajímavé věci. Konkrétně představitel Eugena Josh McDermitt:

"Určitě to letos ukončíme pořádnou peckou. Vlk je v kurníku. Myslím, že správně je to ´liška je v kurníku,´ ale Negan je vlk. Nenazval bych ho liškou. Způsob, kterým skončila předchozí epizoda, tedy tím, že držel Judith, je pěkně nechutný a my na to navážeme krátce poté a uvidíme, co se bude dít. Víte, Rick zrovna není v Alexandrii. Je pryč s Aaronem, aby hledal zásoby nebo něco takového, takže z toho uvidíme více a také to, co se tam stane. A doufejme, že to zvládne zpět do Alexandrie včas, aby viděl Negana, jak se v podstatě stane adoptivním otcem Judith a Carla. A vše v Alexandrii se hroutí."

Jedno je jasné, Rick (Andrew Lincoln) nebude z toho, co Negan (Jeffrey Dean Morgan) provádí s jeho dětmi zrovna nadšený. Otázkou ale je, jak bude reagovat, protože zatím má ocas stažený mezi nohama a skáče, jak Negan píská.

SOUVISEJÍCÍ: SLEDOVANOST THE WALKING DEAD KLESÁ. A NE MÁLO

Jako bonus se pak objevila upoutávka na zmíněný nedělní díl, který ponese název Hearts Still Beating.

Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat