Živí mrtví: Proč se sedmá řada věnuje příběhům tolika postav?

Vysvětlila jedna z tvůrkyň.

Sedmá řada The Walking Dead si dává zimní pauzu, v neděli jsme viděli letošní finále (recenze) a to bylo jednou z mála epizod, ve které jsme sledovali příběhy více postav. Předchozí díly se obvykle točily kolem menšího počtu hrdinů. Někdy to fungovalo, někdy to byla docela nuda. Proč se vůbec tvůrci rozhodli věnovat pozornost tolika dějovými liniím? To vysvětlila výkonná producentka Gale Ann Hurd:

"Víte, tohle už jsme udělali v předchozích řadách, je to kvůli tomu, aby vám záleželo na tomto velkém obsazení různých postav a tak s nimi potřebujete strávit čas a to s každým zvlášť, tak jak tomu je v komiksu. Potřebujete být v oddělené komunitě, takže potřebujete být v Hilltopu. Potřebujete být v Sanctuary. Potřebujete být v Alexandrii a to proto, abyste poznali myšlenkové pochody každé z hlavních postav nebo důležitých postav ze seriálu, což je podstatné nejen pro budování dané epizody, ale i zbytku řady."

Upřímně řečeno si nemyslím, že hlavní problém první poloviny sedmé série spočíval v tom, že se pozornost štěpila mezi jednotlivé postavy, ale v tom, že děj se sunul kupředu velmi pomalu a chyběla zajímavější akční scéna. Přece jen, pořád je to v první zombie seriál, ne psychologické drama. 

Vadilo vám něco na první polovině sedmé série The Walking Dead nebo jste byli spokojeni?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat