Živí mrtví: Seriál začíná mít problém, sledovanost opět klesla

 Je to týden od týdne horší.

Jednu věc si ujasněme hned na začátku, seriál The Walking Dead stále láká k obrazovkám takové množství lidí, že by za něj většina ostatních projektů byla hodně vděčná. Ale faktem také je, že sledovanost týden za týdnem klesá.

Minulá epizoda se dokonce dostala na úroveň sledovanosti třetí řady, což není úplně optimistická zpráva a radost nebudou mít tvůrci ani z výsledků nejnovějšího dílu nazvaného Swear (recenze).

Ten si pustilo "jen" 10,4 milionů lidí, což je o zhruba 600 tisíc lidí méně, než měl předchozí díl a o téměř 7 milionů méně, než sledovalo premiérovou epizodu sedmé řady.

Sledovanost sedmé řady se tak dostává k číslům, které generovala třetí série a to není úplně dobrá zpráva. Není tak špatná, abychom se museli bát zrušení, ale pokud to tak bude pokračovat dál, je jasné, že z toho tvůrci znervózní a stejně tak domovská stanice AMC.

Ostatně, už v minulém roce došlo k dočasnému poklesu akcií AMC, když sledovanost nebyla úplně ideální a to se bavíme o 12 až 15 milionech lidí. Tentokrát se jejich počet blíží dokonce k hranici 10 milionů.

Filmaři by se měli hodně rychle zamyslet nad tím, co si počít. Možná by to chtělo, aby děj nabral trošku na obrátkách. Pokud pomineme první epizodu, tak se toho v sedmé řadě zatím příliš zajímavého nestalo a je zřejmé, že lidi už to začíná nudit.

Nebo snad myslíte, že je jiný důvod pro to, že tak výrazně klesá sledovanost?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat