Avengers: Infinity War - Zřejmě se vrátí postava, kterou byste asi nečekali

O kom je řeč?

Doslova miliony komiksových a filmových fandů napjatě očekávají premiéru prvního dílu Avengers: Infinity War. A nikdo se jim nemůže divit, půjde o bezesporu obrovskou událost. Vždyť se ve filmu bude prohánět hromada postav z marvelovských filmů a konečně se objeví Thanos v plné své kráse a nebude jen tahat za nitky ze zákulisí.

Jak jsem zmínil, ve filmu (filmech) se dočkáme spousty postav z předchozích projektů a zřejmě mezi nimi bude i Betty Ross (Liv Tyler), tedy bývalá přítelkyně Bruce Bannera/Hulka (Mark Ruffalo), která se zatím objevila jen v jednom filmu (lépe řečeno k vidění byla vícekrát, ale bavíme se o verzi, kterou ztvárnila Liv Tyler) a to v Neuvěřitelném Hulkovi z roku 2008. V té době navíc zeleného vzteklouna hrál Edward Norton.

Betty jsme sice od té doby v kině nespatřili, ale jejího otce generála Rosse (William Hurt) ano. Ten sehrál důležitou roli v Captain America: Občanská válka (2016).

Není jasné, co by měla Betty ve filmu dělat, ale co si budeme povídat, Bruce potřebuje pořádný vztah jako sůl. Jeho pouto s Black Widow (Scarlett Johansson) bylo jednou z věcí, které se v případě Avengers: Age of Ultron (2015) dočkaly kritiky.

Navíc, Betty je velmi zdatnou vědkyní a v boji proti Thanosovi budou Avengers ocení každou pomoc. Geniální mozek navíc se jim jistě bude hodit.

První díl Avengers: Infinity War bude mít premiéru 3. května 2018.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat