Batman: Chystaného sólového filmu Temného rytíře se asi dočkáme později

Nový sólový film Batmana bude mít zřejmě zpoždění.

Ben Affleck dokázal, že je velmi dobrým představitelem Batmana. A tak Warner Bros. dalo zelenou novému sólovému filmu o Netopýřím muži nazvaném jednoduše The Batman. V tom se Ben ujme nejen hlavní role, ale také režie a pomáhá se scénářem.

SOUVISEJÍCÍ: BEZ DOBRÉHO SCÉNÁŘE NOVÝ FILM S BATMANEM NEBUDE, PROHLÁSIL BEN AFFLECK

Očekávalo se, že natáčení začne na jaře tohoto roku, ale na povrch prosakují informace, že tomu tak nebude a produkce se zdrží nejméně o pár měsíců. Tím pádem by první klapka mohla v lepším případě padnout v létě, v tom horším na podzim nebo v zimě.

To logicky ovlivní i datum premiéry. Zatím se počítalo s příštím rokem, ale nebylo by zase tak velkým šokem, kdybychom se dočkali až v roce 2019.

Co je důvodem zdržení, to zatím není jasné. Nedávno se Ben vyjádřil v tom smyslu, že pokud nebude scénář skvělý, na filmu pracovat nehodlá, ale jestli kvůli tomu dojde k oddálení začátku natáčení nebo je příčina úplně jiná, to zatím těžko říct.

Batmana ale uvidíme relativně brzy, i když jako člena týmu, bude jednou z hlavních postav v Justice League, jejíž první díl bude mít premiéru 16. listopadu 2017.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat