Hra o trůny: Co čekat od sedmé řady? A přežije ji Jorah Mormont?

Na co se můžeme těšit?

Sedmá řada Game of Thrones se aktuálně natáčí s tím, že se jí dočkáme někdy v létě. To je docela daleko, ale snad se čekání vyplatí. A podle toho, co prozradil Iain Glen (Jorah Mormont) to vypadá, že ano:

"Tuhle řadu ucítíte, že se drama posouvá vstříc konci, příběhy více postav se budou překrývat, uvidíme více z každé z nich a možná něco z jejich minulosti. A také je uvidíme ve stejných scénách a vydáme se na stejná místa."

Už v šesté sérii jsme byli svědky toho, že se potkávaly postavy, které se dlouho neviděly a jednotlivé příběhy se proplétaly ještě více, než jsme byli zvyklí. A jak je vidno, v další řadě to bude ještě intenzivnější. Není divu, s blížícím se závěrem je nutné provázat jednotlivé volné příběhové konce.

A když už jsme u konců, dožije se Jorah Mormont osmé série? Přece jen, nevypadá to s ním úplně dobře:

"Samozřejmě, že nevím, zda to zvládnu do další řady. Tak trochu to počítám a myslím, že existuje méně než deset lidí, kteří byli v originální pilotní epizodě a pak v každé další řadě. Velmi jsem k tomu přilnul. Miluji lidi, kteří jsou do toho zapojeni. Dan a David (Dan Weiss a David Benioff, tvůrci seriálu, pozn. redakce) jsou velmi vlídní showrunneři a velmi dobří lidé."

To možná ano, ale ani tak nemají problém nechat umírat veleoblíbené postavy, takže ani Jorah nemá nic jistého.

Myslíte, že to zvládne do finální osmé série?

Zdroj: Radio Times
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. 95% smrtí řídí GRRM a na D&D. Je jen pár postav, co nezemřelo v knížkách (zatim) a v seriálu jo (Ser Barristan Selmy...)

    OdpovědětVymazat