Hra o trůny: Co je podle jednoho z herců pozitivního na tom, že budou poslední dvě rady kratší?

Prý to je dobrá věc.

Nejsem asi sám, koho (nemile) zaskočilo, že budou mít sedmá a osmá řada Game of Thrones méně dílů, než je zvykem. Podle všeho už nás čeká maximálně patnáct epizod (mluví se spíše o třinácti). To spoustu lidí nepotěšilo a málokdo by asi řekl, že je na tom něco pozitivního. 

Iain Glen, který ztvárňuje Joraha Mormonta, ale věří, že to není úplně špatná věc:

"Berou si spoustu času, aby letos natočili sedm epizod a šest příští rok, místo toho, aby jich natočili deset. V případě Trůnů zbývá ještě patnáct dalších hodin a my to chápeme, ale může se to změnit, ale tohle je to, co teď víme. Myslím, že rozsah a velikost kulis a svět, který vytváří, jsou více a více výjimečné a oni vědí, že potřebují tenhle čas na to, aby natočili sedm hodin místo deseti."

Stručně řečeno má herec dojem, že když teď tvůrci mají o něco více času na méně dílů a vědí, že mají k dispozici méně dílů, bude dění o něco bombastičtější. 

Já jsem dost zvědavý na to, jak tvůrci uzavřenou všechny potřebné dějové linky ve 13 dílech, ale snad se jim to povede. A jedna věc je skoro jistá, bude to velkolepé. Alespoň se tak dá soudit podle slov Iaina.

Sedmá série začne někdy v létě.

Zdroj: Radio Times
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat