Komiksové střípky: Film Green Lantern napíše scenárista Batman vs Superman? A které postavy uvidíme v Deadpoolovi 2?

A jak je na tom film Gambit?

Tentokrát toho máme hodně, takže žádné zdržování. Začneme třeba sólovkou Gambita, ve které si měl hlavní roli zahrát Channing Tatum.

Film to rozhodně nemá snadné. Vystřídalo se na něm několik režisérů, datum premiéry se změnilo na na neurčito (původně se počítalo s minulým rokem), takže se začalo spekulovat o tom, zda se vůbec Gambita s Tatumem dočkáme.

Producenti filmu ale všechny fandy projektu ujistili, že se na něm pracuje a dál se počítá s tím, že ho ztvární Channing.

Jiné podrobnosti ale bohužel neposkytli.

Jen zelená to může být

Příliš se toho neví ani o dalším filmu Green Lantern. Poté, co film z roku 2011 zrovna nezabodoval se asi nedalo počítat s tím, že se brzy objeví nějaký další projekt s Green Lanterny v hlavní roli. Ale Warner Bros. se nakonec rozhodlo dát zelenou filmu Green Lantern Corps.

Jak je jasné z názvu, ten se zaměří na větší množství Lanternů (speciálně pak na Hala Jordana a Johna Stewarta), ale příliš dalších informací jsme o filmu neměli.

Teď se ale objevila zpráva, že scénář napíše David Goyer společně s Justinem Rhodesem. Goyer je zkušený komiksový tvůrce, podílel se na Nolanových Batmanech, Bladovi nebo třeba Batman vs Superman.

Green Lantern Corps polouží jako reboot, takže si Ryan Reynold zřejmě roli Hala Jordana nezopakuje.

Premiéra filmu je naplánována na 24. července 2020, ale proslýchá se, že Green Lanterny uvidíme už v letošní týmovce Justice League.

Kdo se vrátí v Deadpoolovi 2?

Zmíněný Ryan Reynolds nemusí smutnit, že už není Green Lanternem, mnohem víc mu sluší červená. Jako Deadpool zabodoval a tak se na něj můžeme znovu těšit. Ve druhém dílu zábavné komiksovky uvidíme pár nováčků (Cable, Domino...), ale také se vrátí několik starých známých.

Konkrétně byli potvrzeni tři a to mutanti Colossus (Stefan Kapicic) a Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand) a také taxikář Dopinder (Karan Soni).

"Ano, minimálně se ve filmu mihnou," prohlásil o postavách Negasonic Teenage Warhead a Colossus jeden ze scenáristů Paul Wernick.

A pokud jde o Dopindera, tak tvůrci potvrdili, že ho také uvidíme, aniž by ale bylo prozrazeno, jak bude zakomponován do děje.

Počítá se s tím, že Deadpool 2 bude mít premiéru někdy příští rok.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat