Star Trek: Discovery - Seriál se opět odsouvá. A můžou za to Živí mrtví

Nového Star Treku se jen tak nedočkáme.

Původním plánem bylo, že se seriál Star Trek: Discovery stanice CBS objeví někdy na začátku tohoto roku. Z toho ale sešlo a premiéra byla přesunuta na květen.

Ale ani to už neplatí. Hlavním důvodem je to, že jedna z představitelek hlavních rolí Sonequa Martin-Green stále hraje v seriálu The Walking Dead.

Nejde ale ani tak o to, že by se nedalo natáčení časově přizpůsobit hereččiným potřebám, ale CBS má obavy, že by diváky mohlo mást, pokud by se jedna osoba objevovala ve dvou výrazných seriálech na různých stanicích.

Toto rozhodnutí naznačuje, že postavu Sashy zřejmě už v osmé řadě Živých mrtvých potkávat nebudeme. Podle některých zdrojů mají herci ve smlouvách uvedeno, že po dobu natáčení The Walking Dead nebudou působit v jiných seriálech. Pokud tedy Sonequa přijala roli ve Star Treku, je asi jasné, že v Živých mrtvých už ji vídat nebudeme.

Star Trek: Discovery to rozhodně nemá lehké. Nejen, že se neustále přesouvá datum premiéry, ale seriál opustil i Bryan Fuller, který na něj měl dohlížet.

Snad se tedy někdy v blízké budoucnosti dalšího seriálu Star Trek dočkáme. Kdy to bude, to zatím není jasné.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat