Upíří deníky: Uvidíme v posledním dílu seriálu Elenu?

Jak na to odpověděl šéf stanice The CW?

Jestliže sledujete The Vampire Diaries, tak víte, že tento rok se dočkáme závěrečné epizody (konkrétně 10. března) a navíc vám samozřejmě neuniklo, že před nějakou dobu seriál opustila Nina Dobrev (Elena). 

Nepřekvapivě hromadu lidí zajímá, zda se Nina vrátí alespoň ve finále Upířích deníků, což by určitě bylo fajn. A tuhle otázku dostal i šéf stanice The CW Mark Pedowitz. Jeho odpověď byla následující:

"Nejlepší způsob, jakým můžu na tuhle otázku odpovědět je, že Julie, Kevin (Julie Plec a Kevin Williamson, tvůrci seriálu, pozn. redakce), studio a The CW slibují fantastické finále seriálu. Nina vždy říkala, že pokud pro ni bude ve finále něco, co by mohlo dělat, tak tam bude. Když odešla, řekla ´Chci tuhle postavu vidět do jejího konce v závěru seriálu, takže se nemůžu dočkat, až se vrátí a já ji znovu uložím ke spánku." 

Není to jasné ano, ale dveře jsou otevřené, scenáristé se pojistili, aby se Elena mohla vrátit a její představitelka také očividně není proti, takže je velmi pravděpodobné, že se jí v závěru The Vampire Diaries dočkáme. 

Nebo si myslíte, že ji neuvidíte?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat