Živí mrtví: Kdo je tajemná osoba, která sleduje Ricka?

Kdo by to mohl být? POZOR, MOŽNÉ SPOILERY!!!

Asi vám neuniklo, že v posledních dílech The Walking Dead někdo sleduje Ricka (Andrew Lincoln) a další členy jeho grupy. O této tajemné osobě se nic moc neví, kromě toho, že má špinavé boty a ráda šmíruje ostatní.

Teď ale skupina Spoiling Dead Fans přišla s teorií, o koho by se mohlo jednat. Podle jejich informací by mělo jít o zatím neviděnou členku komunity, se kterou jsme se ještě v seriálu (ani v komiksu) nesetkali.

Jméno postavy by mělo být Tamiel a zahrát by si ji měla herečka Sabrina Gennarino. Tamiel by měla být pravou rukou Jadis, vůdkyně nové menší skupiny, která žije na smetišti.

Jadis je popisována jako někdo, kdo toho moc nenamluví a nerada dává najevo emoce. Ztvárnit by ji měla Pollyanna McIntosh.

Připomínám, že jde o nepotvrzené informace, ale Spoiling Dead Fans často přináší spekulace, které se ukáží být jako pravdivé.

A to, zda to platí i v tomto případě, se dozvíme zřejmě brzy. Očekává se, že identita tajemné osoby bude odhalena v dalším dílu Živých mrtvých, který se dostane na obrazovky 12. února.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat