Harry Potter: Proč byla představitelka Hermiony traumatizovaná z natáčení?

Co se jí stalo?

Z Emmy Watson se za dlouhé roky natáčení Harryho Pottera stala nejen sympatická slečna, ale také šikovná herečka. Ale jak Emma prozradila, její začátky nebyly zrovna lehké. Prala se totiž se scénářem.

Asi vás napadne, že měla problém si zapamatovat své dialogy. Ale opak je pravdou, scénář se jí tak líbil, že se ho celý naučila a když mluvil někdo jiný, měla tendenci potichu pronášet jeho fráze. A to komplikovalo natáčení:

"Vlastně je to pro mě dost traumatizující, protože díky tomu jsem způsobila problémy. Zkazila jsem záběry. Chris na to, ´Střih, Emmo. Zase to děláš. Mumláš Danovy dialogy.´... Nemohla jsem si pomoci. Byla jsem takový ztroskotanec. Opravdu jsem milovala tyhle knihy. Chtěl jsem skutečně dělat svou práci dobře a tak trochu jsem to přehnala."

Jak to tak vypadá, herečka měla s Herminou mnoho společného. Byla to také trošku "šprtka". Ale nakonec to dobře dopadlo, režisér prvního dílu Chris Colombus Emmu "zkrotil" a nikdo z nás si asi neumí představit v roli Hermiony nikoho jiného, že?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat