Hra o trůny: Herec zřejmě "prokecl" datum premiéry 7. a 8. řady. A nemá dobré zprávy

Nic moc potěšujícího?

O sedmé řadě Game of Thrones víme, že bude kratší, než je zvykem a další špatnou zprávou je, že ji uvidíme později a to někdy v létě. To je ale široký pojem, takže fanoušci napjatě očekávají odhalení přesného dne, kdy odstartuje jejich milovaný seriál.

SOUVISEJÍCÍ: DOSTALO SE OMYLEM NA VEŘEJNOST DATUM PREMIÉRY SEDMÉ ŘADY?

Z oficiálních zdrojů zatím nic nepřišlo, dočkali jsme se pouze toho, že se na filmové a seriálové databázi IMDb objevila premiéra prvního dílu sedmé série, ale to mohl být jen omyl.

A tak jsou diváci stále v nejistotě. Ovšem, teď se ozval Liam Cunningham (Davos), který (zřejmě nechtěně) naznačil, kdy by se mohl seriál vrátit.

"Zklamávám různé lidi po celém světě, protože premiéra měla být v dubnu. Ale myslím, že teď je to červenec. Letos bude premiéra, během které se stane něco speciálního. Špatnou zprávou je, že tu bude jen sedm epizod a závěrečná řada, pokud vím, začne znovu v září."

Tak to není nic moc potěšujícího. Speciálně zmínka o tom, že osmá a finální série (která by měla obsahovat dokonce jen šest dílů) zřejmě dorazí na obrazovky až po prázdninách.

Ale nejde o potvrzené informace, herec se také může mýlit a mnozí v to asi doufají, že? Přece jen, čekat na další řadu až do září, to není pěkná představa.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat