Hvězda komiksových filmů od Marvelu si chce zahrát Bladea. A to hodně

To asi nevyjde.

Filmová série Blade byla jednou z těch, které odstartovaly novou vlnu komiksových filmů. A už nějakou dobou se mluví o tom, že by mohl být zabiják upírů znovu přiveden na plátna. Zatím není jasné, zda (nebo spíše kdy) k tomu dojde, ale to neznamená, že už teď se neozývají herci, kteří by se chtěli vrhnout na vraždění vampýrů. Velký zájem. Aktuálně projevil zájem Anthony Mackie, představitel Falcona z komiksových filmů od Marvelu (asi víte, že i Blade spadá pod tuto společnost):

"V podstatě jsem chtěl být Wesley Snipes, až vyrostu. Pokud bychom mohli přivést zpět Blade, určitě bych chtěl být Bladem v každém filmu s Bladem."

Nevím, nevím, jestli to vyjde. Pro fanoušky marvelovských filmů by bylo matoucí, pokud by jeden herec hrál dvě komiksové postavy z jednoho universa. Nicméně se mluvilo tom, že by mohl vzniknout seriál pro Netflix a to by asi byla lepší možnost, než aby Mackie ztvárnil Falcona i Bladea na stříbrném plátně. Ale i tak pochybuji o tom, že by šéfové Marvelu něco podobného posvětili.

V současnosti ale vůbec není jasné, zda se objeví film nebo seriál, zatím nejsou žádné konkrétní plány, takže je sice pěkné, že by Anthony chtěl být novým Bladem, ale jeho návrat je očividně hudbou minimálně pár let vzdálené budoucnosti.

Líbil by se vám Mackie jako Blade?

Zdroj: Screen Geek
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat