Komiksové střípky: Bude film Black Widow? Jak tvrdě trénoval Benedict Cumberbatch kvůli Doctor Strange?

A kdo by mohl být záporákem v Gotham City Sirens?

Máme tu další nálož komiksových informací. Začneme třeba tím, jak to vypadá s filmem Black Widow. Tahle postava je součástí marvelovského filmového universa už nějaký ten pátek, konkrétně se poprvé divákům představila Iron Manovi 2 (2010) a asi se shodneme na tom, že jde o jednu z nejvýraznějších ženských postav komiksového žánru.

Přesto se ale tahle špičková špióna stále nedočkala vlastního filmu. A je otázkou proč. Už dávno je jasné, že projekty s ženskými hrdinkami mohou uspět (Hunger Games nebo třeba Lucy jsou toho  jasným důkazem), takže obavy z finančního neúspěchu to zřejmě nebudou. Marvel by tak mohl a měl začít přemýšlet o sólovce Black Widow.

Je to v plánu? Na to odpovídala její představitelka Scarlett Johansson:

"Stále se snažím vstřebat Infinity War, jejíž produkce byla opravdu skoro nekonečná. A poté vám řeknu, jak to bude."

Zatím tedy nic konkrétního, jen oznámení, že se zřejmě brzy dočkáme informace, zda je film v plánu nebo studio stále váhá.

Když už přišla řeč na Avengers: Infinity War, tak v ní se objeví i Doctor Strange v podání Benedicta Cumberbatche. A právě jeho kolegové se rozpovídali o tom, jak byl herec oddaný své roli. Představitel ústředního záporáka Kaeciliuse Mads Mikkelsen například prozradil následující:

"Benedict neustále natáčel a večer hrál v divadle, takže musel svůj trénink vměstnat mezi to."

Jak jste si asi všimli, herec měl ve filmu vcelku atletickou postavu, za což vděčil hodinám stráveným v posilovně.

Ale Benedict neměl v plánu jen předvádět své břišáky, také se nebál sám dělat různé kaskadérské kousky. O to se podělil výkonný producent Charles Newirth:

"Benedict se roli oddal a prošel si měsíci fyzické přípravy a učil se bojovat a pohybovat i v době, kdy hrál v divadle v Hamletovi. Museli jsme mu říct ´Benedicte, možná bys měl kaskadéra nechat dělat určité kousky.´ Byl ochotný jít do všeho."

A to filmaři nemají moc rádi, protože se pochopitelně obávají toho, že se herec zraní. Ale i tak se Benedict vrhal do všeho, co mu dovolili.

PROTI KOMU SE POSTAVÍ ZLOBIVÉ HOLKY OD DC?

Ale abychom se nebavili jen o projektech od Marvelu, zastavíme se i u filmu od DC. Asi víte, že je v přípravách projekt Gotham City Sirens, ve kterých se můžeme těšit na Harley Quinn (Margot Robbie), Catwoman a Poison Ivy.

Teď možná vyšlo najevo, kdo by se mohl postavit proti nim. Objevily se (zatím neoficiální) zvěsti, že by dámy mohly poměřit síly s mafiánem jménem Roman Sionis, který je známý také jako Black Mask.

Ten se na stránkách komiksů objevuje od roku 1985 a je to tak trošku psychopat, který upálil své rodiče. Nemá žádné nadlidské schopnosti, ale umí velmi dobře zacházet se zbraněmi, zvládá i boj bez nich a také má k dispozici masku, se kterou dokáže kontrolovat členy svého gangu.

Přiznám se, že bych asi bral zajímavějšího padoucha, ale třeba mě Black Mask překvapí. A nebo se ukáže, že jeho účast byla jen spekulací.

Zdroj: MTV News
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat