Sólovka o Hanu Solovi? Bude nejlepší ze všech Star Wars filmů, věří herec

Woody Harrelson má v projekt velkou důvěru.

Druhý spin-off k hlavní filmové sérii Hvězdných válek bude zatím nepojmenovaná sólovka Hana Sola. Premiéru má naplánovanou na 25. května 2018 a v jedné z hlavních rolí uvidíme i Woodyho Harrelsona. Právě tenhle sympatický herec si myslí, že se máme na co těšit:

"Takže mám takové podezření, protože, když se na to podíváte jako na celek, na všechny filmy, jsou tu určité nedostatky, je tam spousta skvělých věcí, ale některé nemusejí mít až tak skvělý scénář nebo herecké výkony nebo režii a tenhle má skvělé herce, skvělé režiséry, skvělý scénář a opravdu cítím, že natočíme zatím ten nejlepší."

Já bych se krotil, pokud jde o podobná prohlášení. Fandové Star Wars jsou hodně oddaní a ne všem se asi bude líbit mírná kritika mířící na předchozí projekty. Navíc, díky Woodyho slovům teď budou očekávání hodně veliká a nebude snadné je naplnit.

Jako milovník Star Wars chci věřit, že to vyjde a my v květnu příštího roku uvidíme film, který splní vše, v co doufáme, ale být tvůrci a herci, tak bych byl opatrný na to, co slibuji.

Těšíte se na sólovku Hana Sola?

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat