Thor: Ragnarok - Jaký hodně nečekaný film posloužil jako inspirace pro třetího Thora?

Uhodnete?

Dnes je hodně těžké přijít s něčím naprosto novým. Speciálně ve filmovém světě. Málokdy tak vznikne film, který by něco neokoukal u kolegů. Stejně tak i Thor: Ragnarok. A je docela překvapením, který projekt posloužil jako inspirace.

"Popravdě to není komedie. Jsou tu některé opravdu skvělé momenty, které budeme mít ve filmu. To, že je to něco ve stylu výletu Bruce Bannera a Thora svým způsobem určilo tón filmu, protože tihle dva pánové jsou oba opravdu zábavní. Musel jsem prozkoumat Chrisův komediální talent. Je opravdu dobrý a nevyužitý v této oblasti. On je bezesporu jedním z nejvtipnějších aspektů na tomto filmu," prohlásil režisér Taika Waititi, který naznačil, že nádech filmu se blíží kultovní klasice Johna Carpentera z roku 1986 Velké nesnáze v Malé Číně.

"Velké nesnáze v Malé Číně jsou jedním z filmů, kde je Jack Burton šašek, ale je roztomilý a vy jste po jeho boku celou dobu. Myslím, že Thor je tím, s kým chcete být v každé scéně."

Určitě nejsem proti, aby Thor ukázal svou vtipnější stránku. K marvelovským filmům humor patří a představa vtipkujícího blond boha zní hodně zajímavě. Navíc, Velké nesnáze v Malé Číně jsou jedním z mých oblíbených filmů, takže jsem rád, že režisér našel inspiraci právě u téhle legendární fantasy.

Třetí sólovka Thora má premiéru 26. října.

Jak se na Thora těšíte?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat