Živí mrtví: Jak představitelka Carol vzpomíná na Stevena Yeuna, který hrál Glenna

Herečka se rozpovídala o svém kolegovi.

Tvůrci a herci z The Walking Dead už roky tvrdí, že jsou jedna velká rodina a nezdá se, že by přeháněli. Stýkají se spolu i mimo natáčení, pějí na sebe chválu a čas od času si ze sebe dělají i legraci, tak jak je to mezi členy rodiny běžné. A to, že hvězdy seriálu opravdu pojí silné pouto potvrdila taká herečka Melissa McBride (Carol), která se rozpovídala o kolegovi Stevenu Yeunovi (Glenn):

"... mou nejoblíbenější věcí na práci se Stevenem bylo, když jsem viděla, jak se vyvíjel od chvíle, kdy jsme se tu my všichni poprvé objevili, až do doby, kdy odešel. Sledovat ho růst a být svědkem toho, jak se z něj stal tak skvělý, ostřílený, vynikající, krásný herec. Milovala jsem pozorovat ho jako lidskou bytost. Poznat ho jako lidskou bytost. Je opravdu jedním z mých nejoblíbenějších lidí. My jsme vlastně nikdy neměli pořádnou společnou scénu, vyjma jedné, která se ale nedostala do dané epizody."

Stevenova přerodu si museli všimnout i diváci. Určitě si vzpomínáte na to, jaké ucho byl v prvních dílech, ale postupem času se z něj stal opravdu ostřílený herec. Skvěle se mu povedlo ztvárnit nejdříve vyjukaného poslíčka s pizzou, ze kterého se časem vyklubal drsný bojovník a jeden z pilířů celé skupiny.

O to bolestnější bylo pro diváky i kolegy to, co se Glennovi přihodilo.

Chybí vám Glenn?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat