Živí mrtví: Kdo by nemusel přežít sedmou řadu?

Kdo je zřejmě v ohrožení? POZOR, SPOILERY!!!

The Walking Dead se s postavami nemazlí, takže se dá předpokládat, že konce sedmé série se určitě nedožijí všichni. Objevuje se samozřejmě hromada spekulací, kdo by to mohl schytat. Tady je další teorie. S tou přišel Uproxx.

A není úplně překvapivá. Týká se faktu, že pravděpodobnou kandidátkou na smrt je Sasha (Sonequa Martin-Green). Po minulé epizodě (recenze) se dá něco takového očekávat. Sasha a Rosita (Christian Serratos) se vydaly na sebevražednou misi, jejímž cílem je odpravit Negana (Jeffrey Dean Morgan).

Ovšem, server přišel s další zajímavou domněnkou a to tou, že smrt Sashy zapříčiní Eugene (Josh McDermitt). Zatím to vypadá, že se rozhodl změnit strany (pokud tedy nemá nějaký postranní plán) a nezdá se, že by měl problém s tím, přidat se na stranu Saviors.

Bylo potvrzeno, že jedna z hlavních postav v této řadě zradí Ricka (Andrew Lincoln) a nebylo by šokem, kdyby to byl zrovna Eugene, který je v rámci přežití schopen udělat hodně morálně sporné věci.

Další indicií je, že Negana budeme vídat i v osmé řadě, což už bylo také potvrzeno, takže je jasné, že plán na jeho zabití Sashou a Rositou selže.

Uproxx se tak domnívá, že by se situace mohla vyvinout následovně: Rosita a Sasha proniknou do sídla Saviors, Rosita vyhledá Eugena, protože ho chce zachránit, ale ten je obě zradí. Což vyústí ve smrt minimálně Sashy (ale zřejmě ji nezabije přímo Negan, který odmítá vraždit ženy).

Napovídá tomu i fakt, že její představitelka ztvární jednu z hlavních rolí v seriálu Star Trek: Discovery a podle zákulisních informací mají herci z The Walking Dead zakázáno hrát v jiných seriálech, dokud působí v Živých mrtvých.

Dávalo by to smysl. Alespoň to, že zemře Sasha. Ale je otázkou, jaké události k tomu povedou. Možná má Uproxx pravdu, možná se mýlí. Co myslíte vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat