Arrow: No bezva, v dalších epizodě se bude řešit něco, co asi nikoho z nás nezajímá

Romantika se vrací.

Zřejmě se shodneme na tom, že čtvrtá řada Arrowa byla nejslabší. A velkou vinu na tom nesl fakt, že tvůrci "prudili" diváky s romantickou linkou týkající se Olivera (Stephen Amell) a Felicity (Emily Bett Rickards). Spoustě lidí se tak jistě ulevilo, kdy pár zrušil své zasnoubení a byl v tomto ohledu klid. Ale ten nevydrží navždy. Naznačil to showrunner Marc Guggenheim:

"Jedna věc, kterou jsme chtěli vždy udělat a myslím, že si ji žádala i spousta fanoušků, je v podstatě vyřešení následků epizody 415, kdy Oliver a Felicity ukončili své zasnoubení a rozešli se. Nikdy neměli plnohodnotnou diskusi nebo neřešili, proč k rozchodu došlo. Felicity svým způsobem dosáhla bodu zlomu a odešla. Tohle je určitě prozkoumání stavu jejich rozchodu, vzejde to z událostí v epizodě 519 a upřímně, všechny ostatní epizody k tomu vedly. V 519 se stane něco, co povede k této konverzaci."

Tak jsem se zřejmě mýlil a existuje dost lidí, kteří se k tomu tématu chtějí vracet. Jsem sice překvapen, že si spousta diváků žádá další šťourání se v tom, co se odehrálo dvojce známé jako Olicity, ale podle slov Marca jich není málo.

Přesto doufám, že se tomu Arrow nebude věnovat příliš intenzivně, protože nevím jak vám, ale mně by to radost neudělalo.

Stojíte o další prostor pro Olicity?

Zdroj: TVline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat