Komiksové střípky: Stan Lee na natáčení Strážců Galaxie 2. Fotky z natáčení Punishera. A proč strýček Ben nehraje v novém Spider-Manovi důležitou roli?

Něco pro fandy komiksových filmů a seriálů.

Strýček Ben zastává v příběhu Spider-Mana důležitou roli. Vždyť to byl právě on, který prohlásil "S velkou silou přichází velká zodpovědnost", ale zdá se, že do filmu Spider-Man: Homecoming nebude smrt Bena zakomponována, respektive o tom zřejmě padne pár zmínek, ale jen zběžných. Proč? To prozradil producent Eric Hauserman Carroll:

"... co se snažíme odvyprávět je tenhle tak trochu zábavný příběh kluka, který dělá špatné věci z dobrého důvodu. A pokud bychom se věnovali něčemu takovému, přestal by to být zábavný film o dítěti, které se snaží být dítětem. Truchlil by pro smrt svého rodiče."

Je pravda, že Spider-Man byl vždy protknutý humorem, ale nevyhýbal se ani tragickým momentům. Tvůrci v tomto případě očividně chtějí nabídnout hlavně odlehčenou zábavu. A proč ne, všechny komiskové filmy nemusejí být jako Temný rytíř.

Spider-Man se do kin vrátí 6. července.

O něco dříve se dočkáme Guardians of the Galaxy Vol. 2. Ti mají premiéru 4. května a představitelka Nebuly (Karen Gillan) se podělila o fotografii z placu, kde se zastavil komiksový guru Stan Lee.

Příspěvek sdílený Karen Gillan (@karengillanofficial),


A když už jsme u těch fotek z natáčení, tak tady se můžete podívat na pár snímků, které vznikly na place komiksového seriálu Punisher. Ten by měl mít premiéru někdy v tomto roce.







Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat