Predátor: Arnold odmítl nabídku objevit se ve filmu, nelíbil se mu scénář

Škoda.

Určitě víte, že se pracuje na novém Predátorovi, kterého režíruje jeden z herců z prvního filmu Shane Black. A samozřejmě asi každého z nás napadlo, zda se ve filmu objeví i Arnold Schwarzengger. Ten to ale nemá v plánu a vysvětlil proč:

"Požádali mě, četl jsem to, nelíbilo se mi to, co mi nabídli. Takže ne, nehodlám to udělat. Tedy, pokud tu není šance na to, že by to přepsali nebo udělali roli více důležitou. Ale pokud to zůstane v současné podobě, tak ne, neudělám to."

Jak je vidět, Arnie není spokojen s tím, jaká role mu byla nabídnuta a chtěl by více prostoru. Zatím se ale nezdá, že by tvůrci měli v plánu přepisovat scénář kvůli Schwarzeneggerovi.

Docela mě překvapuje, že na tom vůbec trvá, dalo se počítat s tím, že jeho případná účast bude jen cameo. Příběh série se posunul výrazně kupředu a zaměřil se na jiné postavy, než je Dutch.

Zřejmě se tak rakouského svalovce nedočkáme (pokud jedna ze stran neudělá ústupek), ale i tak je šance, že to bude fungovat i bez něj. V Predátorech z roku 2010 jsme ho také neviděli a nešlo o špatný film.

Nový Predátor má premiéru 8. února 2018.

Stáli byste o Arnieho ve filmu The Predator nebo může fungovat i bez jeho účasti?

Zdroj: Yahoo
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat