Připravte si kapesníčky, Robert Downey Jr. už prý nechce hrát Iron Mana

Rozloučí se herec s postavou Tonyho Starka?

Není to poprvé, co se objevily zvěsti, že se Robert Downey Jr. hodlá vzdát role Tonyho Starka/Iron Mana z marvelovského universa. Už jednou se o tom velmi vážně mluvilo, ale pak zašustily peníze a herec změnil názor (což není překvapení s ohledem na to, že dostává za jeden film zhruba 50 miliónů dolarů). A je to tu zase. Prozradil to jeho kolega, představitel Kapitána Ameriky Chris Evans:

"Downey je hodně blízko bodu, kdy by mohl odejít. A nevím, jak nahradíte Downeyho jako Tonyho Starka. Nevím, kdo by se tomu mohl byť jen přiblížit."

Ano, bude těžké najít vhodné nástupce, ale pokud má Robert opravdu v plánu odejít (a nejde jen o taktiku, jak získat více peněz), zřejmě Marvelu nezbude nic jiného. Tedy, pokud nechce nechat postavu "odpočívat". Ale o tom silně pochybuji, Iron Man je jedním z nejpopulárnějších hrdinů, které má ve stáji. 

Upřímně řečeno ale vůbec nezávidím tomu, kdo zkusí herce nahradit. Nebude to mít vůbec, ale vůbec snadné. 

Robert ztvárňuje Tonyho už od roku 2008, takže je pochopitelné, že potřebuje pauzu. Přece jen, jde o fyzicky náročnou roli a herci už je přes padesát, takže musí být docela unaven. Je ale také na místě upozornit, že postava Iron Mana nakopla Robertovu kariéru, takže pokud se s ní chce rozloučit, tak by to mělo být ve velkém stylu a se slzou v oku.

Jako Iron Mana uvidíme Downeyho ještě ve Spider-Man: Homecoming a následně ve dvou dílech Avengers, ale pak už nebude herec smluvně vázán, tím pádem si může odejít, aniž by mu v tom mohl někdo zabránit. 

A podle toho, co naznačil Chris, se to dá očekávat. 

Dokážete si vůbec představit, že by Downeyho někdo nahradil?

Zdroj: USA Today
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat