Živí mrtví: Jaká scéna byla vystřižena z finále sedmé řady?

Byla milá. POZOR, SPOILERY!!!

Závěrečný díl sedmé série The Walking Dead (recenze) nebyl rozhodně krátký. Měl zhruba hodinu (bez reklam, s reklamami trval tak tři hodiny a dvacet minut :), ale i tak na podlaze střižny skončilo pár momentů. Například jeden, který se tvůrci Scottu M. Gimpleovi líbil, ale měl pocit, že pro příběh není až tak důležitý:

"Je tu milá scéna Ricka a Carla a Michonne a já doufám, že ji dám mezi vymazané scény. Jsem si jistý, že jsem to udělal. Částečně to připravuje půdu pro scénu mezi Rickem a Neganem. Ale nemám pocit, že to bylo potřeba, ale byla to milá scéna... Šlo hlavně o čas. Už to byla hodinu a půl dlouhá epizoda. Byla to docela dlouhá scéna a nebyla stoprocentně nezbytná, ale opravdu se mi líbila a věřím, že bude zahrnuta mezi vymazané scény. Daný moment se v mé mysli v seriálu určitě odehrál. Jen jste ho neviděli. A hodně na to myslím."

Přiznám se, že mě popis daného momentu až tak nezaujal, ale třeba bude tahle rodinná scéna opravdu tak milá a roztomilá, jak Scott tvrdí. Budeme se o tom moci přesvědčit díky vymazaným scénám, které se v blízké budoucnosti jistě objeví online.

Přijde vám daná chvilka zajímavá?


Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat