Avengers: Endgame - Dočkáme se větší hrozby, než je Thanos. Mohla by to být Smrt?

V komiksu tomu tak bylo.

V propagačních materiálech k Avengers: Endgame bylo několikrát naznačeno, že se ve filmu dočkáme většina hrozby, než je Thanos (Josh Brolin). A to už něco znamená, když je Thanos někým, kdo zabil půlku obyvatel galaxie.

Spekuluje se tak, kdo by mohl být onou hrozbou. Existuje samozřejmě několik teorií. Máme tu další a ta tvrdí, že by to mohla být jedna z mála bytostí, kterou Thanos respektuje a miluje. Řeč je o samotné Smrti.

V komiksovém světě se Thanos snažil zabít půlku lidí proto, aby se zavděčil právě Smrti, ale ve filmu měl jiné důvod.

Proč tedy někteří tvrdí, že nám bude představena právě tahle entita, která na sebe bere podobu pobledlé ženy?

Původně se věřilo, že by Smrtí mohla být Hela (Cate Blanchett). Ta je sice bohyní smrti, ale ne samotnou Smrtí. Ovšem, nebylo by to poprvé, kdy by si tvůrci něco upravili.

Nicméně s ohledem na události v Thor: Ragnarok (2017) není pravděpodobné, že uvidíme Helu jako Smrt. Nicméně jsou tací, kteří tvrdí, že Smrt je matkou Hely.

Thor (Chris Hemsworth) mluvil o Hele jako o své nevlastní sestře. Má tedy jinou matku a mohla by jí být právě samotná Smrt.

A kdo je větší hrozbou než tahle v podstatě nezničitelná bytost? Jenže by asi nebylo snadné vysvětlil o koho vlastně jde v jednom (byť dlouhém) filmu. Nemožné to ale není.

To, kdo je onou hrozbou se dozvíme 25. dubna 2019.

Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat