Představitelka Valkýry chce týmovku s Captain Marvel

Ženská síla.

Marvel chce v budoucnu nabízet rozmanitější a rozmanitější filmy. A po úspěchu Black Panthera (2018) a Captain Marvel (2019) není divu, že na tomto plánu společnost trvá. Dá se tak očekávat, že se dříve nebo později dočkáme i ženské týmovky. Ostatně, v Marvelovském filmovém universu se pohybuje hromada zajímavých slečen a dam.

Jednou z nich je u představitelka Valkýry Tessa Thompson, která prozradila, že za ženskou týmovku bojuje:

"Brie (Brie Larson, představitelka Captain Marvel, pozn. redakce) je kamarádka a někdy se s ní jen tak poflakuji a jsem prostě nadšená. Očividně to bylo jasné už delší dobu, marvelovský film v hlavní roli s jednou z jejich ženských postav, které existují v kanonické příběhové linii... Minulý rok během tiskové konference tu byl ten nápad, který jsem měla směrem ke Kevinu Feigeovi (prezident Marvel Studios, pozn. redakce) o ženské týmovce, A-Force nebo něco takového. Ale popravdě, souvisí to především se skutečností, že je v Marvelovském filmovém universu tolik neuvěřitelných talentovaných žen a já s nimi trochu sobecky chci pracovat."

Byť se o ženském filmu mluví, tak zatím žádné konkrétní plány nejsou, nicméně fandové rozmanitosti se mohou těšit na pokračování Black Panthera nebo dlouho očekávanou sólovku Black Widow, případně týmovku The Eternals, kde se objeví homosexuální superhrdina.

A je jistě otázkou blízké budoucnosti, než Marvel potvrdí i podívanou plnou superhrdinek.

Nejbližším marvelovským filmem jsou nicméně Avengers: Endgame, kteří mají premiéru 25. dubna 2019 a objevit by se v nich měly jak Brie, tak Tessa.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat