Už mám plné kecky hraní tichých drsňáků, naznačila představitele Jona Snowa a marvelovského rytíře



Kit Harington už nechce hrát podobné role. 

Kit Harington se zatím nejvíce proslavil jako Jon Snow v kultovním seriálu Hra o trůny. Šlo o drsného a ne úplně ukecaného hrdinu. Kita také uvidíme v epické marvelovce Eternals (premiéra 11. 2. 2021), kde dostal na starosti Danea Whitmana alias Black Knighta, což asi také bude málomluvný chlapák. Ale pokud jde o Kita, tak už nemá dál zájem ztvárňovat podobné typy postav:

"Mám pocit, že muži mají emocionální problém, blok a tento blok pochází ze druhé světové války, předává se z dědy na otce a z otce na syna. Nemluvíme o tom, jak se cítíme, protože to ukazuje slabost, protože to není mužné. S ohledem na to, že jsem ztvárnil muže, který byl tichý, byl hrdinou, cítím, že v budoucnu to budou role, které dál nechci hrát. Maskulinní role nejsou tím, čeho svět potřebuje vidět víc."

Je pravda, že zatímco před pár desítkami let byli akční hrdinové mašiny na zabíjení, které vypustily dvě slova za hodinu, dnes už není podobný přístup v módě. A jak je patrné, to Kitovi vyhovuje a rád by v budoucnu dostával rozmanitější pracovní nabídky. 

Jestli se jich dočká, to ukáže čas.

Zdroj: The Telegraph, HBO (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat