V Affleckově Batmanovi byl epický střet Batman a Batgirl vs Deathstroke. Flash má nového tátu. A pravý důvod, proč Superman přestal bojovat s Justice League

 

Komiksové střípky.

Původně se měl sólovky Batmana ujmout Ben Affleck a to jako představitel hlavní role, režisér a spoluscenárista. To ale nevyšlo. A byť by plánovaný film Batman (premiéra 3. 3. 2022), se kterým Affleck nemá nic moc společného, může být dobrý, tak je trochu škoda, že předchozí plán nevyšel. 

Očividně se totiž pro diváky chystaly zajímavé věci, jako například epická bojová scéna Bruce Waynea/Batmana (Ben Affleck) a Batgirl vs Deathstroke (Joe Manganiello).

"Byl tu obrovský střet, myslím, že mezi Batgirl... Batgirl by se do toho zapojila a pokusila by se pomoci Bruceovi, protože Deathstroke je opravdu  rychlý. Dokáže odhadovat Bruceovy pohyby... To by nakonec vedlo k napínavému souboji v ulicích Gothamu. Je to jako skutečný psychologický thriller s Deathstrokem. Je jako hororový film, jako žralok, něco jako Čelisti."

To poznamenal Joe s tím, že by se Batman Deathstrokea skutečně obával, protože by si byl vědom toho, že by ho Deathstroke dokázal porazit.

Mimochodem, netřeba připomínat, že v Justice League dal pořádně členům týmu (včetně Batmana) zabrat vzkříšený Superman (Henry Cavill). Ovšem, zastavilo ho to, že se objevila jeho životní láska Lois Lane (Amy Adams). 

Logicky tak diváci došli k závěru, že to byl právě silný vztah Supermana k šikovné reportérce. Ale pravda je malinko jiná, což vysvětlil režisér Zack Snyder:

"Když k němu přišla Lois v Heroes Park, dokázal vycítit, že je těhotná."

Je tak otázkou, co by se dělo, pokud by nebyla v očekávání, ale to tvůrce neprozradil.

A ještě jedna zpráva týkající se DC projektů. Počítalo se s tím, že v sólovce Flashe si otce hlavního hrdiny Henryho Allena opět zahraje Billy Crudup, ale ten musel z důvodu jiných pracovních závazků odstoupit. Netrvalo to ovšem dlouho a našel se nástupce, bude jím Ron Livingston.

Premiéra filmu je naplánována na 3. 11. 2022.

Zdroj: Phase Zero, ReedBlend Podcast, Variety

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat