The Boys: Jsou to k*revsky nejšílenější záběry, které jsem kdy viděl, reaguje tvůrce na chystanou šokující epizodu

 


Máme se na co těšit. 

Jestliže znáte komiks The Boys, tak víte, že jeho spin-offová minisérie nazvaná Herogasm patří k tom nejkontroverznějšímu, co se kdy na stránkách komiksů objevilo. Herogasm bude nabídnut i v hrané podobě, jako šestý díl třetí řady seriálu The Boys.

SOUVISEJÍCÍ: KDO JE SOLDIER BOY?

Herogasm se zaměřuje na každoroční hodně hodně divokou party, kterou pořádá společnost Vought pro své "superhrdiny" (oficiálně se hrdinové vydávají do vesmíru, ve skutečnosti skotačí na ostrově) a řekněme to tak, že se nedrží zkrátka a orgie, které se konají, jsou divočejší, než si umíte představit. To platí pro komiks a očividně to bude platit i pro seriálovou verzi, protože tvůrce série Eric Kripke na Twitteru napsal:

"No. Takže. Viděl jsem needitované záběry a jde zdaleka o ty k*revsky nejšílenější záběry, které jsem během mé kariéry viděl. Nebo možná kariéry kohokoliv."

Je tak jasné, že se tvůrci nebudou držet zpátky a budou testovat hranice toho, co jim Amazon dovolí. A protože jde o streamovací službu, tak jsou hranice hodně volné. Nicméně, už delší dobu se ví, že nedojde k hodně odvážnému momentu z komiksu, kdy měl Soldier Boy (Jensen Ackles) sex s Homelanderem (Antony Starr) s cílem dostat se do týmu The Seven. 

Datum premiéry třetí řady zatím není známo.

Zdroj: Twitter, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat