Co mělo být v nepoužité potitulkové scéně Flashe? Trailer na mládeži nepřístupnou Justice League. A ochutnávka z Tajné invaze

 Komiksové střípky.

V případě filmu Flash (premiéra 15. 6. 2023) se mluvilo o několika různých potitulkových scénách, které se měnily v závislosti na tom, jak se upravovaly plány pro universum od DC. A podle všeho jsme se měli dočkat momentu s Batmanem Bena Afflecka, který je popisován následovně:

"Barry se vrátí domů a všechny jeho monitory začnou blikat. Na obrazovkách se objeví Affleck v obleku, ale bez kápě. Není si jistý, jestli tenhle vzkaz k Barrymu dorazí, ale potřebují jeho pomoci. 'Barry, musíš nás najít! Najdi nás!' Scéna skončí s tím, že Barry pronese, 'A k*rva..."

S ohledem na to, že se ale DC Universe vydává novým směrem je očekávatelné, že se tohoto momentu nedočkáme. To ale neznamená, že to není škoda.

Pokud jde o DC, tak jestli něco opravdu umí, jsou to animované projekty. A velmi lákavě vypadá i mládeži nepřístupný animovaný film Justice League: Warworld, který aktuálně nabízí nový trailer. Ten sice s intenzivnější brutalitou šetří, ale i tak se zdá, že půjde o zábavnou směsici všeho možné. Datum premiéry je stanoveno na 25. 7. 2023.


O něco dříve a to 21. 6. 2023 odstartuje nová série od Marvelu Tajná invaze/Secret Invasion a zatím nás nezklamala žádná upoutávka. Ani ta následující.


Zdroj: ViewerAnon, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat