Flash: Příliš mě to neuspokojilo, prozradil o roli generála Zoda Michael Shannon


Proč ne?

Nedávno se Michael Shannon vyjádřil v tom smyslu, že nechce natáčet bezduchou zábavu a není tedy asi překvapením to, jak okomentoval svou práci na filmu Flash (premiéra 15. 6. 2023), ve kterém se vrátil jako padouch generál Zod:

"Ano. Nebudu lhát, nebylo to pro mě, jako herce, úplně uspokojivé. Tyhle multivesmírné filmy se podobají tomu, když si někdo hraje s akčními figurkami. Je to jako, 'Tady je osoba. A tady je osoba. A bojují spolu!" Není to zrovna hloubková studie postavy, jakou podle mě upřímně byl Muž z oceli. Ať už si lidé myslí, že je to šílené, nebo ne, nezáleží mi na tom. Opravdu mám dojem, že byl Muž z oceli skutečně sofistikovaným příběhem. Myslím si, že to je Flash také ale ne, pokud jde o příběh Zoda. Jsem tam v podstatě jen proto, abych reprezentoval výzvu."

To ale asi není velkým překvapením, bylo více méně jasné, že Zod nebude mít ve filmu výraznou roli, tím pádem se nedalo očekávat, že by byl jeho příběh extrémně propracovaný. Nicméně, podle toho, co už víme je jasné, že i v krátké době, kterou měl k dispozici, provede Zod pár zlomových věcí.

Zdroj: Collider, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat