Jonathan Majors byl vynechám z propagační kampaně na Creeda. A představitel Namora odmítá tvrzení, že je sexuální predátor

 


Dva marvelovští herci jsou v nepříjemné situaci.

Už nějakou dobu se řeší to, že byl Jonathan Majors obviněn z napadení mladé ženy (zřejmě své přítelkyně). Jeho zástupci to odmítají a herec zatím odsouzen nebyl, ale současně nedošlo ani ke stažení obviněním. 

Není tak asi překvapením, že i když například Marvel vyčkává a nebylo rozhodnuto, zda bude Majors dál ztvárňovat Kanga, v případě propagace filmu Creed III (2023) streamovací služba Amazom Prime vynechala zmíněného herce z materiálů, které mají diváky nalákat ke sledování. 

Na jednu stranu platí presumpce neviny, na té druhé, pokud by se ukázalo, že Majors se skutečně dopustil něčeho nelegálního, je logické, že s tím nechce být společnost spojována. 

A nepříjemným obviněním čelí i další marvelovský herec a to Tenoch Huerta, toho hudebnice María Elena Ríos označila za sexuálního predátora. A k tomu se Huerta nyní vyjádřil:

"Zhruba před rokem jsem s Elenou pár měsíců chodil. Bylo to vždy naprosto oboustranné a bezpočet lidí to může potvrdit. A byl to milující, milý a navzájem podporující vztah. Nicméně, poté, co to skončilo, Elena začala zkresleně popisovat náš vztah soukromě i před našimi společnými přáteli. Výsledkem toho byl, že jsem před pár měsíci oslovil právnický tým, aby provedl vhodné akce k ochraně mé pověsti a vyvrátil tato nezodpovědná a nepravdivá obvinění, která mohou způsobit velké škody a újmu. Byť nejsem dokonalý, vím, že tato obvinění nejsou pravdivá. A přestože budu dál pracovat na svém zlepšení, ale musím zpochybnit tvrzení, která jsou nepravdivá a urážlivá."

Můžeme jen spekulovat o tom, kdo má pravdu a nebylo by překvapením, pokud by o tom rozhodoval soud s ohledem na to, že jde o vážná obvinění.

Zdroj: Variety, MGM (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat