Noční můra v Elm Street: Představitel Freddyho chce reboot a hodlá ztvárnit nečekanou roli


 Robert Englund by se nové verzi vůbec nebránil

Ikonická hororová značka Noční můra v Elm Street se dočkala nové verze v roce 2010, ale nedopadlo to úplně nejlépe. Což se v případě rebootů/restartů/remaků stává často a je tak logické, že plno lidí by bylo raději, pokud by se v tom nepokračovalo. Ale pokud jde o původního představitele Freddyho Kruegera herce Robert Englund, ten by naopak pro reboot byl a jeho nápad zní dobře. 

Ovšem, chtěl by, aby se začalo rovnou trojkou, tedy dílem tím, který nese podtitul Bojovníci ze sna, což nakonec není překvapením, jde o jeden z nejlepších přírůstů do tohoto universa. Robert by se v nové verzi klidně vrátil, ale pouze v cameo roli a ne jako Freddy:

"Rád bych v tom měl cameo, možná by mohlo dojít ke změně pohlaví jedné z postav a zahrál bych si [mužskou verzi postavy, kterou ztvárnila] Priscilla Pointer, matka Amy Irving, skeptické cynické terapeutky, která nevěří tomu, že mají všichni stejný sen, společný sen, noční můru, kolektivní noční můru. Myslím si, že by to byla legrace a bezva pomrknutí na publikum."

O nové verzi se mluví už delší dobu, ale zatím to nevyšlo. Naposledy se řešily nové filmy a seriál v roce 2019, ale jak víme, zatím se nic z toho realizace nedočkalo a je otázkou, zda dočká v dohledné době. 

Zdroj: ComicBook, New Line Cinema (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat