Problémy komiksových hvězd, herec z Black Panthera 2 obviněn z toho, že je sexuální predátor, DC hvězda kritizována za sledování nenávistné organizace

 

Komiksové střípky.

Herci jsou také jen lidé a chybují. Mají to ale náročnější, protože jsou veřejně známými osobnostmi, takže když provedou nějaký kiks, velmi rychle se tahle informace rozšíří. A o tom ví své Zachary Levi, který ztvárňuje Shazama u DC. 

Ten se už v minulosti na sociálních sítích choval poměrně kontroverzně a očividně se úplně nepoučil. Jinak si totiž nejde vysvětlit to, že na Twitteru sleduje organizaci, která kvůli nenávistným výrokům (především vůči LGBTQ+ komunitě) byla zablokována na několika sociálních sítích a její členové byli obviněni z obtěžování, když zničili kancelář jednoho z politiků a obecně je tato organizace považována za nenávistnou a krajně pravicovou. 

Tímhle si prostě Levi u fanoušků příliš nepomohl.

A problémy má i marvelovský herec a to Tenoch Huerta, který ztvárnil Namora v Black Panther: Wakanda nechť žije (2022). Za sexuálního predátora ho označila hudebnice María Elena Ríos.

Ta v několika tweetech obvinila mexickou organizaci Poder Prieto, se kterou Huerta spolupracuje z toho, že zveřejnila podcast, v níž je i Ríos, ale nezaplatila jí a kromě toho tvrdí, že Poder Prieto chrání Huertu a aktivně ji oslovila s tím, aby mlčela kvůli tomu, aby druhý Black Panther neměl problémy. María naznačila, že v budoucnu prozradí další detaily toho, co se stalo. Nicméně, s ohledem na to, že aktuálně si je nechává pro sebe, je na místě vyčkat a nevyvozovat žádné závěry, dokud nebude jasnější, o co vlastně jde.

Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat