Spin-off ke Spider-Manovi bude thrillerem. Trailer na dokument o Stanovi Lee. A v Superman: Legacy se představí drsný tým

Komiksové střípky.

Jedním z filmů, které se budou věnovat postavám spjatým se Spider-Manem bude i Madame Web, ovšem podle všeho nemáme očekávat akční film, ale spíše thriller. Producent Lorenzo di Bonaventura prozradil následující:

"Je to odlišný typ filmu z tohoto universa. Svým způsobem je to více thriller. Není to akční film, protože schopnosti [Madame Web] nejsou vhodné pro akční film."

Madame Web má v komiksu jasnovidecké schopnosti. Premiéra filmu je naplánována na 15. 2. 2024.

Pocta Stanovi Lee

Bez Stana Lee by komiksový svět vypadal úplně jinak (a pravděpodobně výrazně hůře), ale přiznejte se, určitě znáte jeho práci, ovšem co víte o Stanu samotném? Pokud ne příliš, určitě byste se měli podívat na plánovaný dokument o téhle komiksové ikoně. Tady je trailer. Premiéra se odehraje 16. 6. 2023 na streamovací službě Disney+.


To, že se chystá film o DC týmu známé jako Authority se už ví, ovšem nyní se objevila zpráva, že se ho dočkáme dříve. Představit by se totiž měl už v první hrané komiksovce z nového DC Universe a to Superman: Legacy (premiéra 10. 7. 2025). Zatím není jasné, jak velkou roli sehrají, zda se jen mihnou, nebo výrazněji promluví do příběhu, ale rozhodně jde o dobrou zprávu, je to svérázná skupina, která věří v to, že účel světí prostředky a nebojí se ušpinit si ruce.

Zdroj: Collider, THR, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat