Thor 4: Bylo to až příliš praštěné. I Chris Hemsworth přiznal, že má daná marvelovka své chyby

 I představitel Thora si je vědom toho, že čtvrtý díl nebyl zrovna ideální. 

Thor: Ragnarok (2017) nabídl vyváženou směsici humoru a akce, to ano, ale následující film Thor: Láska jako hrom (2022) to podle mnohých s rádoby vtipností přeháněl a spíše se z toho stala komiksová parodie.

Hodnocení tím pádem nebyla vždy zrovna pochvalná a i Chris Hemsworth nyní přiznal, že to nebylo to pravé ořechové. Respektive poznamenal, že i kamarádi jeho dětí (kdy si některé z nich dokonce ve filmu zahrály) měli výhrady k téhle komiksovce:

"Parta osmiletých kritizovala můj film, 'Máme dojem, že v tomhle je příliš humoru, akce byla fajn, ale trikové efekty nebyly zase tak dobré." 

I Chris si je vědom toho, že to film byl někdy příliš praštěný:

"Cítil jsem se u toho stejně tak trapně, jako jsem se u toho zasmál. Myslím, že jsme se prostě až příliš bavili. Stalo se to příliš praštěným. Je vždy těžké být součástí něčeho a mít jakoukoliv reálný pohled na věc... Miluji ten proces, je to vždy jízda. Ale nevíte, jak to na lidé budou reagovat."

A tentokrát nereagovali až tak dobře. Není tím pádem jasné, co bude dál, ale Chris by byl ochoten se jako Thor vrátit, pokud by se přišlo s povedeným příběhem. Uvidíme, jestli tahle jeho podmínka bude naplněna a jestli má vůbec Marvel zájem v sérii pokračovat.

Zdroj: GQ, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat