Aquaman 2: Je mi ctí, že ve filmu jsem, prohlásila Amber Heard


 Ne, nebyla vystřižena. 

Amber Heard je aktuálně ve velké nelibosti fanoušků Johnnyho Deppa, který vyhrál (i když ne úplně, jeho právník byl uznán vinným z šíření nepravdivých informací o Amber) soud právě se svou exmanželkou, která ho obvinila z domácího násilí. 

Je více méně jasné, že z právního hlediska daný spor neskončil, ale někteří diváci mají už jasno a nemohou přijít Heard na jméno. Proto je potěšily zprávy o tom, že by ve filmu Aquaman and the Lost Kindom (premiéra 21. 12. 2023) herečka měla mít jen malou roli, případně bude vystřižena úplně. 

To, jestli byla její stopáž minimalizována jasné není, ale určitě Mera nezmizí úplně. Amber se totiž nechala slyšet:

"Aquaman, tahle značka a mechanismus, díky kterému funguje, jsem velmi poctěna, poctěna, že jsem toho součástí. A pak jsou tu tahle malé srdcové projekty jako In The Fire, u kterých jsem poctěna, že znám jejich filmaře a obsazení a že jsme do toho šli spolu a vdechli život tomuto příběhu. Je na tom něco skvělého a myslím si, že úspěšný herec je schopen zvládat oba typy těchto věcí."

To je běžný jev, že herci natáčejí velké projekty, za které dostávají slušné peníze a pak menší filmy, které jim nezaplatí nový dům, ale mohou v nich naplno projevit svůj talent. 

Je otázkou, kolik dalších filmů bude nabízeno Amber poté, co je v centru nepříjemného sporu, ale zatím to nevypadá, že by měla být v dohledné budoucnosti bez práce.

Zdroj: Deadline, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat