Flash bude k dispozici online překvapivě brzy. Ms. Marvel má tři nominace na Emmy. A další oznámená postava ze Superman: Legacy


 Komiksové střípky.

Flash (2023) si v kinech nevede zrovna dobře, očekává se, že půjde o jeden z největších, nebo možná úplně největší propadák, pokud jde o velké komiksové filmy a tak možná není překvapením, že v jeho případě dojde k tomu, že bude online k dispozici mnohem dříve, než bývá zvykem. 

Amazon ho nabídne už 18. 7. 2023, což je zhruba měsíc od premiéry. Jedná se o rozhodně nezvykle krátkou dobou mezi premiérou v kinech a online uvedením, ale zdá se, že tonoucí se stébla chytá a Warner Bros. Discovery zřejmě doufá, že by skrze streamování mohl film přinést alespoň nějaké tržby. Nebo je tu možnost, že nad filmem zlomila společnost hůl s ohledem na to, že některá kina ho přestávají promítat, protože není dost diváků. 

SOUVISEJÍCÍ: KTERÉ DALŠÍ SUPERHRDINY UVIDÍME VE FILMU SUPERMAN: LEGACY

Ms. Marvel boduje na Emmy

Aktuálně byly odhaleny nominace na prestižní ceny Emmy (kompletní přehled nominovaných najdete na tomto odkazu) a některé možná zaskočí například to, že marvelovská série Ms. Marvel, která je sice dobře hodnocena ze strany novinářů, ale čelila review-bombingu ze strany některých diváků, získala hned tři nominace. Nicméně, jde o spíše technické kategorie a to střih, úvodní melodii a soundtrack. Ceny se budou udílet během slavnostního večera 18. 9. 2023.

Další přírůstek do Superman: Legacy

Je to jen chvíle, co vyšlo najevo, že se ve filmu Superman: Legacy (premiéra 10. 7. 2025) objeví hned několik zajímavých superhrdinů a přišlo oznámení o tom, že se k nim přidá další postava. Konkrétně Metamorpho  a to v podání herce Anthonyho Carrigana. Metamorpho je zakládajícím členem týmu Outsiders, ale působil i v Justice League. Dokáže transformovat části svého těla, měnit jejich tvar a je v podstatě nesmrtelný.

Zdroj: Amazon, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat